Κλείσιμο μενού
Κλείσιμο μενού
el
en

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

factory

Η εταιρία ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ Α.Ε. ξεκίνησε να λειτουργεί σαν οικογενειακή επιχείρηση αρτοποιίας το 1998 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στη πάροδο των χρόνων αύξησε την παραγωγή της, επέκτεινε το φάσμα των προϊόντων της παραμένοντας αφοσιωμένη στο αρχικό όραμα της, να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας με 100% Ελληνικές πρώτες ύλες!

23
έτη εμπειρίας
130
εργαζόμενοι
6
γραμμές παραγωγής

Σήμερα η εταιρία διαθέτει δύο ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, μία παραγωγική μονάδα 9.800 τ.μ. με εξαιρετικά προηγμένες και πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής και συσκευασίας ενώ η δεύτερη εγκατάσταση 1.500 τ.μ. λειτουργεί σαν αποθήκη logistics.

Η εταιρία απασχολεί περίπου 130 εργαζομένους και παράγει παραδοσιακά προϊόντα αρτοποιίας, χρησιμοποιώντας αγνές 100% Ελληνικές πρώτες ύλες και διαδικασίες παραγωγής και διάθεσης, που συμμορφώνονται με το διεθνές πρότυπο IFS 6.1.

Οι Εγκαταστάσεις μας Τσατσάκης Εγκαταστάσεις Κριτσίνι
Αρτοποιία Τσατσάκης Εγκαταστάσεις
Κρουτόν Κρουτόν
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ

11.300 T.M.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

9.800 T.M.

Φύλλο Ελιάς
ΕΞΑΓΩΓΗ

32 ΧΩΡΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Σιτάρι
παραγωγή

Η ποιότητα και η αφοσίωση στην παράδοση – είναι τα βασικά συστατικά της δικής μας μαγιάς για κάθε προϊόν που προσφέρουμε.

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

production

Με αφοσίωση και προσήλωση σε κάθε τους ανάγκη, επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας.

Φροντίζουμε το περιβάλλον που δημιουργούμε για εκείνους να ευνοεί την δημιουργικότητα και την προσωπική ανάπτυξή τους, καθώς αποτελούν σπουδαίο και αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας μας.

Δενδρολίβανο
Φύλλο Ελιάς

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η εταιρία μας επενδύει συνεχώς στην ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων που προσφέρουμε, μέσω συνεχών επενδύσεων σε υλικοτεχνικές υποδομές, προσωπικό, εκπαίδευση, καθώς και στο τμήμα ποιότητας ώστε οι ποιοτικοί έλεγχοι να είναι αυστηροί και στο σύνολο των προϊόντων.

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων η εταιρία έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει σύστημα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων με βάση το διεθνές πρότυπο IFS, το οποίο περιλαμβάνει τις δραστηριότητες της από την παραλαβή των α’ υλών μέχρι και τη διάθεση των προϊόντων μας στους πελάτες μας.

ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΜΑΣ
1
IFS
download certificate
2
BIO
download certificate
3
AGROCERT
download certificate
4
VEGAN
download certificate