YΛΙΚΑ
- 250 γρ Φακές
- Ένα μικρό δαφνόφυλλο
- Μία σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 3-4 μικρά παντζάρια βρασμένα
- Ρίγανη
- Αλάτι & Πιπέρι
- Παξιμάδια EY ZHN Με Ελληνικό Ελαιόλαδο και Ελληνικά Όσπρια
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
- 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουτ. της σούπας βαλσάμικο
- 1/2 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- 1/2 κουτ. του γλυκού μέλ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις φακές για 25’ και τις σουρώνουμε.
- Κόβουμε τα παντζάρια σε κύβους.
- Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για το dressing.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τις φακές, τα παντζάρια και τη ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε.
- Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας και προσθέτουμε τα Παξιμάδια ΕY ZHN Με Ελληνικό Ελαιόλαδο
και Ελληνικά Όσπρια. - Τέλος, προσθέτουμε το dressing και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Καλή απόλαυση!