Σπόροι Σιταριού

YΛΙΚΑ

1 ½ φλιτζάνι ελιές καλαμών μαύρες χωρίς
κουκούτσι (ή οποιαδήποτε άλλη μας αρέσει)
4 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ξίδι
½ κ.γ. φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης
½ κ.γ. ψιλοκομμένα φύλλα μάραθο
¼ κ.γ. πιπέρι
τριμμένο κατσικίσιο τυρί ή φέτα
Kριτσίνια ΕΥ ΖΗΝ ή κριτσίνια ΞΑΚΟΥΣΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάζουμε τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε ώσπου να γίνουν ένας ωραίος σε υφή πολτός.
  2. Αν δεν θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε αμέσως, τη βάζουμε σε βαζάκι, καλύπτουμε την επιφάνεια με λάδι και τη διατηρούμε στο ψυγείο έως και 2 εβδομάδες.
  3. Σερβίρουμε με κριτσίνια και τριμμένο τυρί.