Σπόροι Σιταριού

YΛΙΚΑ

  • 1/4  φλιτζανιού κολοκυθόσπορος
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 αβοκάντο ώριμα 3 τμχ
  • 1/4 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 3 κ.σ. χυμός λάιμ
  • 1/2 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. κόλιανδρο Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και τη φλούδα και το βάζουμε σε μπολ.
  2. Προσθέτουμε τον χυμό lime, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και ανακατεύουμε.
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα.
  4. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
  5. Σερβίρουμε με κολοκυθόσπορο, κριτσίνια Τσατσάκης και ελαιόλαδο