YΛΙΚΑ
- 1/4 φλιτζανιού κολοκυθόσπορος
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 αβοκάντο ώριμα 3 τμχ
- 1/4 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 3 κ.σ. χυμός λάιμ
- 1/2 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. κόλιανδρο Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και τη φλούδα και το βάζουμε σε μπολ.
- Προσθέτουμε τον χυμό lime, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και ανακατεύουμε.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα.
- Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
- Σερβίρουμε με κολοκυθόσπορο, κριτσίνια Τσατσάκης και ελαιόλαδο