Σπόροι Σιταριού

Με παξιμάδια Ευ Ζην Τσατσάκης, Μυζήθρα και Ντομάτα

YΛΙΚΑ

  • 4 μεγάλα παξιμάδια Τσατσάκης
  • 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες
  • 110 ml ελαιόλαδο + 2 κουταλιές
    της σούπας για το σερβίρισμα
  • 160 gr τυρί μυζήθρα
  • 2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
  • Λίγο κάπαρη
  • Αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ξεφλουδίστε δύο από τις ντομάτες, κόψτε τες σε κύβους και τρίψτε την άλλη μια.
  2. Κάντε ένα γρήγορο πέρασμα τα παξιμάδια Τσατσάκης κάτω από τρεχούμενο νερό και αφήστε τα να μουλιάσουν για 1 λεπτό.
  3. Έπειτα λαδώστε τα και σπάστε τα σε κομμάτια, εάν το επιθυμείτε.
  4. Πασπαλίστε στις τριμμένες ντομάτες αλάτι και πιπέρι. Στην τέλος προσθέστε τις ντομάτες σε κύβους.
  5. Ψιλοκόψτε τη μυζήθρα και ρίξτε τη πάνω από τα παξιμάδια Τσατσάκης.
  6. Προσθέστε την τελευταία πινελιά, ρίχνοντας ρίγανη, τις 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τα ντάκο σας είναι έτοιμα!